Зимові подорожі мають особливий шарм. Пухнастий сніг, тьмяне світло, красиві прикраси вулиць створюють особливу атмосферу, яка дарує яскраві враження і покращує настрій. Якщо ви думаєте про те, куди поїхати у грудні, Європа стане для вас відмінним варіантом. Тут розташовано безліч міст, які порадують архітектурою і чудовими краєвидами.

Найкращі міста Європи у грудні

Інтерлакен, Швейцарія

Якщо ви жадаєте пригод, то вам ідеально підійде це місто. Інтерлакен – найпопулярніший швейцарський курорт, розташований між двома озерами. З нього відкривається захоплюючий 360-градусний вид на величні засніжені гори. Туристи зможуть насолодитися кращими європейськими схилами. Варто зазначити, що тут в рази менше відпочиваючих і більш низька вартість, ніж на сусідніх курортах Швейцарії.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Інсбрук, Австрія

Цей приголомшливе містечко захований в засніжених австрійських Альпах. Він є ідеальним місцем для зимового відпочинку. Це рай для туристів, які обожнюють активні види спорту. Тут розташована безліч різних ресторанчиків, пам'яток і магазинчиків.

Блед, Словенія

Це одне з найкрасивіших міст Європи в грудні. Головною визначною пам'яткою міста є величний середньовічний замок. Він розташований на невеликому острові посеред мальовничого озера. Захоплюючі пейзажі чудово доповнені спокійною обстановкою. Завдяки цьому містечко допоможе вам відволіктися від міської суєти і повсякденних проблем.

Единбург, Шотландія

Найкрасивіші замки, звивисті вулиці і зачаровують Сади Принцес-стріт роблять місто по-справжньому чарівним. Що може бути краще катання на ковзанах в центрі одного з найстаріших міст Європи? Це створить святковий настрій і нагадає про те, що Новий рік настане вже зовсім скоро. Обов'язково прогуляйтеся до трону Артура, розташованого на околиці міста. По дорозі ви зможете насолодитися чудовими видами.

Барселона, Іспанія

Втекти від суворого холоду і снігу вам допоможуть теплі міста. У грудні в Барселоні досить тепло, тому сміливо їдьте саме сюди. Ви будете в захваті від Середземного узбережжя, колоритних закладів, мальовничих вулиць і прекрасною архітектури. Завдяки помірному клімату ви зможете насолодитися неспішними прогулянками і яскравим нічним життям.

Ці міста Європи приготували для вас безліч чудових сюрпризів. Повною мірою ви зможете насолодитися ним лише в грудні.

Раніше "Знай.uа" писав про те, як відзначити Новий рік в Іспанії

Читайте також: що про нас думають британці

Нагадаємо: 12 лайфхаків для подорожі до Італії