Киянам є, чим пишатися. Відео про нашу прекрасну столицю з'явилося на популярному американському YouTube каналі PassportHeavy, де Київ був названий обов'язковим до відвідування містом. Популярні тревел-блогери на відео розповідають, як їм сподобалося відпочивати в столиці. Мандрівники розповідають, що місто залишає незабутнє враження, і є найбільш недооціненим містом. Зокрема, мандрівник Юбріль Агоро каже, що столиця України справила на нього позитивне враження.

Блогери сказали, що Україна несправедливо вважається країною застарілою і нібито з дуже поганою інфраструктурою – це "і поруч не валялося" з істиною. Мандрівники зазначають, що у Києві є багато цікавих місць, обов'язкових для відвідування. На відео детально показані ті розваги і пам'ятки, які може запропонувати прекрасний місто каштанів вдень і вночі. Крім того, американці залишилися задоволені цінами та якісним інтернетом, який буквально "літає". Висновок мандрівників: хто не був у Києві – той дуже багато втратив у своєму житті.

PassportHeavy проект, створений в 2016 році мандрівником Юбрилем Агоро. Головна мета Юбріля і його команди — розповісти про те, як подорожувати по світу в своє задоволення і ламати стереотипи про різні країни.

Нагадаємо, під Києвом влаштують ворожіння на Андріївські Вечорниці.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

8 і 9 грудня Древній Київ у "Парку Київська Русь" запрошує приєднатися до захоплюючих Андріївських вечорниць і провести вихідні в чарівній атмосфері Середньовіччя. Смачні страви на відкритому вогні, тепла корчма і стародавні ворожіння, прогулянки на конях та стрільби з лука, музеї та експозиції, польоти на канатному спуску і цікаві сувеніри – все це і навіть більше чекає гостей протягом двох днів.

"Знай.uа" писав, що доля Поштової Площі вирішена – на киян чекає великий сюрприз.

Нагадаємо, скажіть світу "так" – і вирушайте з 10 друзями в мандрівку. Відома авіакомпанія проводить привабливий конкурс.

Відома авіакомпанія Lufthansa проводить дуже цікавий конкурс під назвою SayYesToTheWorld. Переможець стане щасливим володарем квитків для 11 осіб на приголомшливе подорож туди і назад. Це говорить про те, що в поїздку він може взяти з собою 10 чоловік! Що може бути краще, ніж відправитися за кордон в чудовій компанії? Ми повідомляли, що потрібно для участі в конкурсі.