Існує кілька недорогих, але вишуканих місць, де можна зарядитися різдвяним настроєм і добре відпочити.

Куди поїхати на Різдво 2019 в Україні

Самими колоритними місцями для святкування Різдва у повній відповідності з народними традиціями - в Києві, Львові, Ужгороді чи в Карпатах.

Різдво в Києві

На Святвечір кияни традиційно залишаються вдома в колі сім'ї, але вранці 7 січня відправляються на народні гуляння. Щоб поринути в атмосферу свята пропонуємо поїхати в Пирогово. Тут на Різдво вже більше 30 років збираються фольклорні колективи з усієї України, щоб поколядувати і повеселитися. І дітям, і дорослим у Пирогові буде чим зайнятися.

Різдво у Львові

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

На Святки це місто не просто своєрідний, він неповторний — самий казковий, найчарівніше з усіх міст України. На цілий місяць площа ринок перетворюється на яскраву різдвяну ярмарок, пестрящую спокусливими "надмірностями", що ароматами всіляких ласощів.

Різдво в Карпатах

В найкращих українських традиціях можна відчути Різдво у карпатських селах і містах: Яремче, Верховина, Косів, Коломия — вибирайте на свій смак, і точно не прогадаєте! Тут ви зможете поласувати як традиційними стравами, так і гуцульськими.

Різдво в Ужгороді

Ще один колоритний місто — древній Ужгород. Культурне розмаїття, красива архітектура, неповторний карпатський шарм зроблять ваш відпочинок незабутнім.

Різдво 2019 в Європі недорого

Якщо подивитися на різдвяні традиції філософськи, можна відправитися на канікули в Європу. Там можна спокійно погуляти вуличками улюблених міст і кафанути від їх краси. Куди поїхати на Різдво 2019 в Європу?

Італія

6 січня в Італії справляють традиційне свято відьми Бефани. Італійці, особливо діти, вірять, що чарівниця прилітає вночі на своїй мітлі і через трубу димоходу спускається в камін. Слухняним дітям залишає панчохи з солодощами, а неслухняним — з вуглинками.

Естонія

В Таллінні різдвяний ярмарок працює до 7-8 січня. На Ратушній площі в центрі міста на святково прикрашених будиночках продають різдвяні ласощі та вироби ручної роботи.

Іспанія

Мадрид — місто, який закохує з першого візиту. На початку січня тут ще відчувається святкова атмосфера. Рекомендуємо зайти на Пласо-Майор і спробувати іспанську нугу з обсмаженою мигдалем, пісочним печивом мантекадо і круглими пирогами волхвів.

Нагадаємо, астрологи розповіли, в якому одязі зустрічати Новий рік 2019 різних знаків Зодіаку. Астрологи розповіли, як зустріти Новий рік модницям.

Як повідомляв Знай. ua, коли українці святкуватимуть Різдво 2019. В Україні з 2017 року цей день додатковим вихідним зробили.

Знай. ua писав, що обов'язково потрібно зробити до бою курантів.