Відомі телеведучі з каналу 1+1 розповіли про найкращі місця для зустрічі Нового року. Якщо у вас все ще немає планів на це свято - сміливо купуйте квитки і вирушайте у подорож. Передає Clutch.

Новорічні столиці світу

Нью-Йорк і Лондон вважаються новогодими столицями світу. Тут точно не доведеться нудьгувати.

У Нью-Йорку варто відвідати знамениту ялинку біля Рокфеллер центру, яка вважається найвідомішою у світі. Не варто забувати про прогулянку по Центральному парку, де ви зможете відчути себе персонажем "Один вдома".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У Лондоні обов'язково треба послухати колядки, які щороку в різдвяний період співають під відкритим небом на Трафальгарській площі.

Бюджетний Новий рік у Польщі

На новорічні свята старі польські міста перетворюються на справжню казку. Знамениті мандрівники радять заглянути в Краків, Вроцлав і Познань. Там можна відвідати новорічний ярмарок, покататися на атракціонах і випити глінтвейн. Ціни на авіаквитки в Польщу вас тільки обратуют.

Казкові Карпати

Колиби – будинки в яких влітку живуть пастухи, коли пасуть стада, а взимку ці будиночки пустують — прийти і зупинитися там може кожен бажаючий. Як розповідають мандрівники, про їх розташування можна дізнатися у місцевих. Правда, грітися доведеться від багаття, а спати у мішку.

Північне диво

Швеція на час свят змінюється до невпізнання: на вулицях запалюють гірлянди, вікна прикрашають зірками і сніжинками з люмінесцентного паперу, вулицями гуляє Різдвяний гном. На різдвяному ярмарку у Стокгольмі можна спробувати шаурму з олениною і купити смішний светр. Правда, ціни вас не порадують.

Екзотичний Новий рік

Можна провести Новий рік і нетрадиційно, наприклад, на островах Індонезії. Бувалі мандрівники розповідають, що на Тогеанах можна отримати бунгало на воді з неймовірним видом за ціною номера у Єгипті.

Нагадаємо, 5 причин купити справжню ялинку на Новий рік.

Раніше Знай.ua повідомляв, як залучити багатство у Новому році.

Також Знай.ua писав, як загадати бажання на Новий рік так, щоб воно збулося.