Якщо ви замислювалися про корисну поїздку за кордон, у нас для вас є чудова новина. Ми представляємо вам 3 кращих варіанти освітніх програм і заходів, на які можна подати заявку вже в січні 2019 року.

Програма для соціальних підприємців, дедлайн: 12 січня

Британська школа соціальних інновацій SOIN проводить програму SDG Accelerator (Цілі сталого розвитку) для соціальних підприємців. Учасники будуть вивчати інноваційні підприємств, соціальні стартапи. Будуть проводитися спільні семінари в Молдові, Німеччині, Україні, Білорусі та Росії. Учасники разом з партнером з Німеччини зможуть створити і протестувати власний проект або продукт. Є 2 обов'язкові умови для участі: знання англійської та наявність соціального бізнесу.

Резиденції для письменників, танцюристів і художників, дедлайни: 6 січня, 20 січня

ArtOmi – некомерційна організація, що спеціалізується на програмах резиденцій для перекладачів, художників, архітекторів, музикантів, танцюристів і письменників з різних країн світу. Мета організації – створити творчий обмін, що сприяє розвитку поваги та толерантності до інших культур, буде надихати інновації та сприяти корисним змін у соціумі. У проекті представлені резиденції для багатьох творчих спеціалізацій. На даний момент актуальні пропозиції для танцюристів, художників і письменників.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Молодіжний сільськогосподарський саміт в Бразилії, дедлайн: 10 січня

Не варто думати, що тут будуть говорити про принципи роботи сільськогосподарської технии та збиранні врожаю. На саміті обговорюють екологічні методи фермерства, продовольчу безпеку, боротьбу з голодом і наукові способи забезпечення їжею 10 мільярдів осіб, які за прогнозами будуть населяти Землю вже до 2050 року. Саміт підходить не тільки для фермерів, але і для студентів, активістів, лікарів, юристів, які пов'язані з цієї теми. Є лише обмеження за віком: учаснику повинно бути від 18 до 25 років.

"Знай.uа" писав про нові правила вступу до ВНЗ

А також про те, як можна заощадити у Відні, одному з найдорожчих європейських міст

Як повідомлялося: буллінг став кримінальною справою