Барселона - особливе місто. Тут, як і в багатьох країнах Європи, люди справді вміють жити. Навіть коли вранці в будній день ви очікуєте побачити поспіх, ви його не побачите. Поспішають хіба що туристи, які прагнуть побачити за один день як можна більше.

Тут стильно виглядають абсолютно всі: незалежно від статі, соціального статусу та віку. Машин у місті мало. Місцеві жителі надають перевагу скейтам, велосипедам, лонгбордам, пішим прогулянкам і мотоциклам.

У столиці Каталонії дуже просто налаштуватися на чіл - саме так тут і живуть. Люди неспішно прогулюються вулицями, насолоджуючись зеленню, морем, архітектурою, пальмами, людьми. Атмосфера тут неймовірно легка, приємна і доброзичлива. Місцеві йдуть вам назустріч і посміхаються. Інакше й неможливо - адже як можна жити в такому чудовому місті і не посміхатися?

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Поряд з чиллом - насиченість. Хтось вигулює собаку, хтось бігає, хтось захоплено обговорює цікаву тему, хтось катається на велосипеді.

Окремо варто відзначити архітектуру міста. Тут є абсолютно різні стилі: бароко, модерн, готика, сучасна архітектура. І все це виглядає неймовірно органічно і гармонійно.

Барселона була першим містом, яке відвідала жителька Києва на ім'я Ярослава Чухманенко. Вона привезла з собою з подорожі атмосферні плівкові картки, які чудово відображають колорит Барселони і Каталонії.

"Знай.uа" вже писав: 30 захоплюючих місць, які варто відвідати до 30 років

читайте також людей на вулицях Тель-Авіва

Нагадаємо: унікальний атмосферний Берлін у картинках