Для українських туристів з'явилося нове цікаве напрямок. Уряд Лаосу дало громадянам України можливість отримати електронну візу. Діяти вона буде 30 днів, як передає Департаменті консульської служби МЗС України в Facebook.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"В Лаос з електронною візою. Така можливість введена урядом Лаоської Народно-Демократичної Республіки для громадян Україна (туристичні поїздки терміном до 30 днів)", - повідомляє департамент.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Щоб отримати електронну візу, потрібно зареєструватися на "eVisa Lao Official Online Visa" за посиланням.

Нагадаємо, раніше вперед за алмазами: у Вінниці туристам зробили привабливу пропозицію, - ви ще тут?.

Також Знай.uа писав, що нагадує Чорнобиль: популярний курорт під Львовом показали одним фото, тотальний занепад.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що на популярному курорті знайшли тіла двох туристок: загадкова смерть налякала світ, відкриті рани з нізвідки.