Стало відомо, як можна перевезти в ручній поклажі багато речей, дотримуючись при цьому всіх правил авіакомпаній та не витрачаючи гроші на оплату багажу. Про це розповіли мандрівники експертам сервісу Aviasales.

Як перевезти всі речі в ручній поклажі

39% мандрівників надягають найважчі та найоб'ємніші речі на себе і прибирають їх на багажну полицю в літаку. Також можна взяти з собою вакуумні пакети з насосом, які "зменшують" об'єм речей.

Креми та іншу подібну косметику можна перелити в контейнер для лінз.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Ще деякі мандрівники складають старі речі, щоб потім можна було легко від них позбутися в кінці поїздки.

При реєстрації на рейс рекомендується ховати ноутбук за спину, щоб пройти ваговий контроль, після чого знову перекласти його в сумку.

Ті, у кого є діти, кладуть речі в кишеню візочка, який провозять безкоштовно.

Ще фахівці радять взяти в дорогу верхній одяг з великою кількістю кишень, щоб покласти туди дрібні речі.

Нагадаємо, авіакомпанія Scandinavian Airlines повернулася до Києва і відкрила новий прямий рейс з Осло.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Євросоюзі підвищили вартість квитків на лоукостери - до ціни проїзного документа додали "кліматичний податок".

Також портал Знай.иа писав, що авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" скорочує польоти з аеропорту "Бориспіль". Через це президент МАУ звернувся до українців.