Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" вирішила скоротити польоти, щоб повернутися в зону беззбитковості. Вже скасовано рейси у Амман, Мінськ та Ригу. Про це повідомляє прес-служба МАУ.

Також планують призупинити повітряне сполучення між Києвом і Пекіном, а частоту польотів за маршрутом Київ-Бангкок буде скорочено до трьох щотижневих рейсів. Ще скоротять виконання дублюючих нічних і денних рейсів МАУ на Схід.

Зміни набудуть чинності з 16 листопада 2019 року і будуть діяти "до вироблення Україною ефективного рішення щодо створення рівних конкурентних умов для українських та іноземних перевізників при виконанні рейсів з обльотом РФ".

"Авіакомпанія МАУ запропонує пасажирам зміну маршруту перевезення при наявності такої можливості або повернення вартості квитка, якщо зміна маршруту неможлива або пасажир відмовляється від запропонованого альтернативного рейсу", - заявили в компанії.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

При цьому авіакомпанія МАУ буде продовжувати забезпечувати регулярне повітряне сполучення між містами України, пов'язуючи Київ з Одесою, Харковом і Львовом двома рейсами на день, а з Дніпром, Херсоном, Чернівцями, Запоріжжям та Івано-Франківськом щодня.

Відзначається, що в період зимової навігації кількість рейсів МАУ між Києвом і Торонто (Канада) зросте з двох до трьох на тиждень. З 16 листопада відбудуться зміни у розкладі рейсів до Нью-Йорка. Так, виліт з Києва переноситься на 11:30, приліт до Києва - на 16:20 відповідно.

Крім того, кількість щотижневих рейсів між Києвом і Делі збільшиться до п'яти взимку, а потім до семи влітку.

Нагадаємо, Scandinavian Airlines повернулася до Києва і відкрила новий прямий рейс з Осло.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Євросоюзі підвищили вартість квитків на лоукостери.

Також портал Знай.uа писав, що "Міжнародні авіалінії України" скорочують польоти з аеропорту "Бориспіль".