Настала осінь і ймовірність підхопити грип або банальну застуду різко зросла.

Однак хвороби не страшні для тих, хто зміцнив імунітет організму, повідомляє Care2.

Лікарі рекомендують наступні 7 правил для того, щоб не захворіти.

1. Їжте більше гарячих страв

Тепла їжа позитивно впливає на тонус організму і предовтращает багато захворювання.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

2. Не гидуйте сезонними овочами

Фруктово-овочевий сезон підійшов до кінця. Однак не забувайте про брюссельській капусті, ріпі, цвітній капусті, грибах та гарбузі. Вони допоможуть вам зміцнити імунітет.

3. Заварюйте травянные чаї

Теплі настої допоможуть перемогти стрес і розслаблять. Віддавайте перевагу м'яти, ромашки, мелісі, базиліку.

4. Вживайте зернові

Кіноа, коричневий рис і амарант – злакові культури, які не містять клітковини. Не забувайте поєднувати їх з сезонними овочами.

5. Захистіть губи

Бальзами, до складу яких входять натуральні інгредієнти (масло ши, оливкова олія і вітамін Е) допоможуть уберегти губи від висихання.

6. Вибирайте правильне мило

Дерматологи рекомендують мило з ефірними маслами, які пом'якшують шкіру і надають їй літній відтінок.

7. Займайтеся собою

Не забувайте відпочивати і розслаблятися. Перевагу краще віддати спокійним заняттям: медитація, масаж або читання.

Нагадаємо, раніше Уляна Супрун розповіла про те, як зменшити ризик виникнення цукрового діабету.

В першу чергу слід зменшити споживання або зовсім відмовитися від добавок цукру і попередньо оброблених продуктів харчування, в тому числі зернових продуктів (борошно вищого ґатунку, білий рис). Для цього відмінно підійдуть цільнозернові.

Як повідомляв портал "Знай.uа", група дослідників з Університету Нью-Мексико довела, що вживання марихуани пом'якшує симптоми цілого переліку захворювань. Слід зазначити, що дане дослідження ефективності канабісу на основі суб'єктивних оцінок пацієнтів у таких масштабах проводиться вперше.

"Знай.uа" писав, що міжнародна група американських і японських дослідників заявила, що винайшла ліки від діабету першого типу. Дослідники вважають, що експериментальна методика применительна до людей і допоможе багатьом хворим, страждаючим від діабету першого типу.