Групі міжнародних фахівців вдалося зазирнути у майбутнє любителів чіпсів, пива, сиру і червоного вина.

Цю інформацію повідомляє vladtime.

У рамках експерименту, в якому взяли участь 8 273 людини у віці від 45 до 83 років, вчені спостерігали за станом здоров'я протягом 16 років.

Результати експерименту показали, що люди, які додали в свій раціон фрукти, овочі, цільнозерновий хліб, шоколад, горіхи, рибу і оливкове масло, могли похвалитися значно кращим станом здоров'я, а також скороченням передчасної смерті.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Вчених вразив той факт, що протизапальна дієта справила несподівано позитивний ефект на групу курців. Ймовірність розвитку раку у добровольців знизилася на 18%, а серцево-судинних захворювань – на 20%.

Підгрупа, яка вирішила не виключати зі свого раціону м'ясо, субпродукти, чіпси та безалкогольні напої, солодкі напої, навпаки підвищила ризик передчасної смерті.

Нагадаємо, представницям прекрасної статі потрібно не тільки любов і турбота, але і правильне харчування. Є ряд продуктів, без яких прекрасні дами починають чахнути і в'янути. І, навпаки, якщо ці делікатеси вчасно ввести в свій раціон, дівчата почнуть розквітати і молодіти.

Щоб завжди виглядати свіжою і відчувати себе в тонусі, жінкам важливо включати в свій раціон певні продукти.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", згідно з результатами дослідження Гарвардського університету, щоденне споживання каші сприятливо впливає на самопочуття людини і збільшують тривалість життя. Тому каші так необхідні в раціоні кожного, пише ivetta.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що вітамін В12 має величезний вплив на роботу головного мозку і виконують важливу функцію в процесі кровотворення в організмі людини.