Фітнес, пілатес, йога це найпопулярніші види спорту, особливо серед тих, хто хчет привести свою фігуру в норму або просто тримати себе в тонусі. Але і це може набриднути, адже активній людині завжди хочеться спробувати щось новеньке і яскраве. Тіло звикає до однотипної роботи, до обтяження в залі, до синхронних рухів у бігу, до асан йоги. Чому б не випробувати свої сили у фехтуванні? Повідомляє Clutch.

Коли ви пробуєте різні види спорту, здобуваючи нові навички, відділи вашого мозку починають функціонувати більш активно. Такі процеси запобігають виникненню і розвитку ряду захворювань, які не шкодують, як літніх, так і молодих людей. Не бійтеся пробувати нову навантаження, поєднуйте корисне з приємним: відганяйте недуги і отримуйте задоволення.

Виклик

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Професійне фехтування складний вид спорту. Щоб закласти теоретичні і практичні основи потрібно прийти не на одне заняття. Ви відчуєте навантаження, зрозумієте, які м'язи включаються в роботу, де у вас є недоліки, наскільки розслаблено ваше тіло і мозок. При цьому сам процес якийсь особистий виклик, про який ви ніколи не пошкодуєте.

Задіяний весь організм

Важливо все: від розтяжки до витривалості. В цьому і принадність навантаження, таким чином ви прокачаєте своє тіло під час заняття фехтуванням і повинні додатково працювати з іншими напрямками фізичної активності.

Нові ідеї для тренувань

Перед тим, як приступити до роботи з шаблею або шпагою, тренер покаже стійки, кроки, удари, уколи. Потім в голові все змішається, але в момент тренування вибрати цікаві для себе процеси і зафіксуйте. Радість в тому, що ці вправи можна використовувати в своїх щоденних тренуваннях, навантажуючи різні групи м'язів.

Втрата калорій

За витратами енергії, фехтування не поступається тенісу або танцям. Жінки захоплені таким навантаженням не менше чоловіків. На тренуваннях дівчата відчайдушно вступають в сутичку з молодими людьми. Знявши маску, їх розпалені обличчя покриті потом, а очі світяться від щастя. Тому, в ті кілька хвилин першого бою, віддайтеся цього виду спорту повністю.

Мислення

Фехтування виховує в вас зосередженість і логіку. Важливо передбачити як поведе себе противник, прораховувати його кроки і одночасно вибудовувати свою міні стратегію. Під час фехтування мозок працює дуже активно, йому просто не можна розслаблятися, інакше один удар і ви програли.

Нагадаємо, які ранкові звички заважають схуднути.

Як повідомляв портал "Знай.uа", ці 5 вправ замінять повноцінне тренування.

Також "Знай.uа" писав, ці 7 важливих звичок допоможуть вам отримати ідеальну фігуру.