Починаючи займатися спортом багато хто забуває, що фізична активність повинна бути в радість, а не в покарання. Про те, як отримувати справжнє задоволення від спорту і почати займатися ним з любові до себе читай в матеріалі Clutch.

Будь добрішою до свого тіла

Тіло, яке ми маємо - унікальне і чудове таке, яке воно є. Замість того, щоб лаяти й дорікати собі спробуй бути до свого тіла якомога добрішою. Повір, воно обов'язково відповість тобі взаємністю.

Хвали своє тіло, воно потребує в цьому

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Твоє тіло ідеальне. Що б ти там не думала, зі складками, целюлітом і шрамами воно ідеальне. Приймай його таким, яким воно є. Показуй самій собі і оточуючим, що ти любиш своє тіло, хвали його. Саме коли ти налаштуєш себе на таке мислення ти зможеш займатися фізичними навантаженнями з задоволенням.

Визнач, що для тебе означає бути здоровою

Перестань зациклюватися на зайвій вазі. Твоя головна мета - це бути здоровою, зайві килграммы підуть самі собою.

Пам'ятай про те, що ти займаєшся спортом з любові до себе

Ти повинна сама захотіти займатися спортом, а не робити це тому, що так хоче твоя мама або тому, що всі так роблять. Нав'язана суспільством думка і стереотипи, ні до чого доброго не приведуть. Коли ти будеш займатися спортом думай про те, що ти робиш це для здоров'я, а не для схуднення.

Вступи в співтовариство "люблю своє тіло"

Шукай однодумців, створюй співтовариства. Зустрічайтеся і підтримуйте один одного: це допоможе тобі знайти гармонію і завести друзів. Разом усвідомлювати справжнє призначення фізичної активності: здоров'я і відмінне самопочуття.

Нагадаємо, вчені назвали продукти, які уповільнюють процес отримання рельєфного тіла.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" британські учені провели дослідження і з'ясували, до яких проблем зі здоров'ям можуть призвести заняття в тренажерному залі, біг, велосипед і інші види рухової активності.

Також портал "Знай.ua" писав, фахівці назвали 5 видів спорту, якими потрібно зайнятися восени.