Заборона на аборти має бути визнана одним з видів насильства над жінками, адже саме вони отримують найбільший стрес від таких законів. Тільки жінка має право вирішувати, що їй робити зі своєю вагітністю. Детальніше про це у матеріалі Clutch.

Від заборони кількість абортів не зменшиться

Наприклад, заборона на аборти в Польщі призвела до того, що жінкам доводиться виїжджати за кордон заради цього. При цьому кількість процедур не зменшилась, зменшилась лише якість.

Що маємо в результаті:

  • офіційної статистики абортів не існує;
  • народжуваність збільшилася;
  • проводиться багато підпільних абортів;
  • жінки п'ють спеціальні препарати для переривання вагітності, а це загрожує негативними наслідками;

Доросла жінка і її здоров'я апріорі важливіше, ніж ембріон

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"
Показати ще

Жінка сама може розпоряджатися своїм тілом, на відміну від ембріона. Як можна ставити життя зародиша, який навіть не відчуває болю, вище життя за дорослої людини?

Не можна змушувати жінку народжувати. Якщо заборонити їй на законодавчому рівні, вона зробить цю процедуру підпільно, що чревате наслідками.

У нас недостатній рівень сексуальної освіти

У нашому суспільстві забороняти аборт - це блюзнірство. Люди дуже погано інформовані про свій організм, підлітки дізнаються про секс з порно.

У першу чергу потрібно сексуально інформувати дітей з раннього віку, тоді рівень абортів знизиться сам собою.

У нас низький рівень життя

Мало хто хоче прирікати себе і дитину бідну життя, але доведеться, якщо аборти будуть заборонені.

Ніхто не стверджує, що робити аборт — це добре.

Жінка ніколи не прийде робити аборт з радістю і посмішкою. Для жінки - це величезний стрес, сльози і нерви. Але це її і більше нічий вибір.

Нагадаємо, проблема абортів – одна з найбільш гаряче обговорюються на стику науки і моралі в будь-якому суспільстві. Що ж насправді відчуває плід при аборті?

Як повідомляв Знай.ua, у Росії тимчасово заборонили аборти, а саме в Якутії і Рязанській області. Зроблено це було в рамках акції "Подаруй мені життя!".

Також Знай.ua писав, 20 маловідомих фактів, про які вам не розкажуть навіть лікарі.