Дві столові ложки сиру, з'їдені перед сном, покращують здоров'я, зміцнюють м'язи та імунну систему.

До такого висновку прийшли дослідники з Університету штату Флорида після того, як протестували ефекти вживання кисло-молочного продукту перед сном у 10 двадцятирічних дівчат, пише British Journal of Nutrition.

Як стверджують медики, високі рівні білка, що містяться в сирі, підвищують метаболізм протягом ночі, а також допомагають відновити м'язи, якщо людина займається тренуваннями. Слід зазначити, що високий метаболізм також допомагає позбавитися від зайвої ваги.

У рамках експерименту кожна дівчина з'їдала 30 г сиру за півгодини або за годину до того, як лягти в ліжко. Дослідження проводилося в лабораторії, тому медики могли відразу виміряти необхідні показники.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Зокрема, добровольців будили в період між 5 і 8 ранку, а потім вчені вимірювали кількість калорій, які були спалені за ніч.

Результати експерименту показали, що метаболізм організму у випробовуваних був настільки ж високий, як коли їм давали казеїновий коктейль перед сном.

Слід зазначити, що метою дослідження було порівняти ефекти від сиру з ефектами від протеїнових коктейлів.

Вважається, що сир ідеальний варiант перед сном, тому що містить багато білка, званого казеїном, який повільно надходить в організм, що забезпечує стабільну подачу амінокислот — будівельних блоків тіла — на всю ніч.

Білкова їжа, яку ви споживаєте розбивається на амінокислоти, що забезпечують різні процеси у вашому тілі: нарощування м'язів і регулювання імунної функції.

Як вважають медики, експеримент в черговий раз показав, що сир покращує рівень метаболізму і відновлює м'язи.

Нагадаємо, погано просмажена баранина може призвести до зараження сальмонельозом.

Як повідомляв портал "Знай.uа", сир, йогурт і інші жирні молочні продукти зменшують ймовірність розвитку діабету 2-го типу.

Також "Знай.uа" писав, що їжа в поспіху не тільки провокує проблеми з кишково-шлунковим трактом, а й може стати причиною захворювання на діабет.