Чоловіки, які регулярно займаються фізичними вправами, продемонстрували кращу витривалість в ліжку.

Турецькі дослідники виявили, що передчасна еякуляція набагато частіше зустрічається у людей, які ведуть сидячий спосіб життя, повідомляє Daily Mail.

У чоловіків, які щодня витрачали сорок хвилин на відвідування спортзалу або катання на велосипеді, середній статевий акт тривав близько 5 хвилин 30 секунд на відміну від тих, хто гуляв менше 30 хвилин на тиждень — у них передчасна еякуляція наступала через 20 секунд.

У дослідженні взяли участь 250 добровольців. Їх розділили на дві групи в залежності від того, наскільки часто вони займалися спортом.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Вік учасників експерименту варіювався від 18 до 45 років, всі добровольці мали одну і ту ж етнічну приналежність.

Спостереження тривало півроку. Добровольці і їх партнери регулярно засікали секундумер під час занять сексом: з моменту проникнення до еякуляції.

Медики також опитали добровольців, як часто статевий акт супроводжувався оргазмом партнерки. Сімдесят шість відсотків "спортсменів", заявили про те, що партнер отримав задоволення. На відміну від чоловіків, які вели сидячий спосіб, аналогічний показник у них був в два рази менше.

Серед випробовуваних, які тренувалися, ніхто не скаржився на передчасне сім'явивергання на відміну від 27 % чоловіків, які ведуть малорухливий спосіб життя.

Тривалість статевого акту у "спортсменів" варіювалася від двох до двадцяти п'яти хвилин. У групи сидячого способу життя цей же показник коливався в районі від 20 секунд до 7 хвилин.

Слід зазначити, що причини первинної передчасної еякуляції багато в чому пов'язані з психологічними чинниками. Наприклад, травмує сексуальний досвід у юному віці.

Передчасна еякуляція може бути також викликана фізичними факторами і пов'язана з вживанням великої кількості алкоголю.

Нагадаємо, чоловiки, які регулярно займаються фізичними вправами, мають більш здорове потомство.

Як повідомляв портал "Знай.uа" еректильна дисфункція може бути пов'язана з неправильною роботою конкретної ділянки ДНК.

Також "Знай.uа" писав, "гормон поцілунків" допоможе підвищити чоловіче лібідо.