23-річна Конні Інгліс (Connie Inglis) з Англії з 10-річного віку боролася з анорексією. І лише три роки тому, після того як вона стала важити як п'ятирічна дитина, її поклали в лікарню. Їй вдалося подолати хворобу і тепер дівчина надихає інших соціальних мережах.

"Я не думала про те, помру я чи виживу. Я просто хотіла втратити вагу. Дійшло до того, що мені хотілося, щоб моє серце зупинилося. Це єдине, що задовольнило б мою анорексію", — розповідає Конні.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У свої 20 вона ховала тіло під мішкуватим одягом, і ніхто не знав, що вона була важко хвора нервовою анорексією — емоційного розладу, і непереможним бажанням схуднути.

"Я не хотіла говорити про те, що відбувається. Все, що я говорила: "у мене все в порядку"".

У 2015 році в критичному стані Конні поклали в лікарню Сент-Джеймс в Лідсі. За прогнозами лікарів, жити дівчині залишалося лічені тижні. Її годували за допомогою спеціальної трубки, вона не могла самостійно пересуватися і майже не покидала інвалідне крісло. Шість місяців вона провела в лікарні, поки її вага не відновився до нормальної позначки.

Проте депресія не покидала дівчину. Тоді вона звернулася до соціальних мереж - спільноті людей, що зупиняються після анорексії. З тих пір Конні стала любити своє тіло і почала публікувати фотографії, як вона їсть ту їжу, яка довгий час її лякала, наприклад шоколад.

Зараз Конні допомагає іншим страждають на анорексію. Вона завела аккаунт в инстаграмі в 2016 році. Зараз на неї підписані 88 тисяч осіб. Вона викладає свої фотографії під час хвороби і зараз.

"Коли я дивилася на себе, я бачила, що я недосконала: маленькі груди, складки на животі, целюліт. Але живіт був найбільш ненависним. Я хотіла, щоб він був ідеально плоским. Я хотіла виглядати як дівчата, які мені подобалися. Але не виходило, що б я не робила. Я вправлялася, сиділа на дієтах, моя вага падала, але живіт все ще був! У той час я не розуміла, що у жінок, на яких я рівнялася, були недоліки".

Конні сподівається, що її досвід допоможе іншим. Тепер Конні любить своє тіло і закликає до цього інших. Повнота прикрашає дівчат, а плоский живіт - не запорука успіху.

"Мені подобається допомагати людям, особливо тим, хто йде до одужання. Вони повинні знати, що не самотні у своїй боротьбі. Я думаю, що люди підписуються на мене, тому що я говорю правду, а не показую тільки позитивну сторону одужання. Я розповідаю , як це складно ".

Нагадаємо, дівчина в гонитві за красою скинула 140 кілограм зайвої ваги. Але попереду її чекала набагато більш страшне випробування.

Як повідомляв портал "Знай.uа", дівчині, яка звикла перемагати і наполегливо йти до своєї мети довелося побороти страшну хворобу.

Також "Знай.uа" писав, ці продукти не тільки смачні, але і можуть дійсно допомогти впоратися зі стресом.