Американські вчені назвали точний вік, коли у людському організмі запускається процес старіння. 39 років — саме таку цифру вони назвали. Про це передає Clutch.

Наукові фахівці провели ряд досліджень, щоб з'ясувати, в який саме момент включається пусковий механізм згасання фізичної та розумової активності. Думки вчених зійшлися саме на віці 39.

У цьому віці починається старіння, багато ознаки якого видно не відразу. У людському організмі знижується кількість мієліну - речовини, яка захищає нервову систему. Нервові клітини стають більш вразливими, а це запускає процес появи вікових хвороб.

Крім того, на думку експертів, першою ознакою старіння може бути біль і скутість в суглобах. Також вони назвали ознаками старіння труднощі у використанні сучасних технологій.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше повідомлялося, що дослідники опублікували результати нового дослідження, в якому пояснили зв'язок між старінням і статевою активністю людини. Так вчені перевірили всі нині популярні методи, що використовуються людьми для того, щоб виглядати молодше і зробили несподівані висновки. Про це повідомляє The Sun.

Фахівці випробували всі відомі методи для кращої зовнішності і продовження молодості: спортзал, різні процедури, дієти і навіть креми для омолодження. І жоден з них не виявився настільки корисним, як статева близькість чоловіка і жінка.

дівчина
дівчина

Британські дослідники відзначили, що проводили дослідження серед більш ніж тисячі чоловік, розділивши їх на дві групи. З них та частина, яка займалася сексом щонайменше раз на тиждень, почуває себе набагато краще, ніж та, у якої статева близькість виникає максимум раз на місяць, а то і рідше.

дівчина
дівчина

Нагадаємо, цей универсальний засіб допоможе вам не тільки зберегти красу, але і бюджет.

Раніше Знай.ua повідомляв, вчені довели, що занадто довгий сон так само небезпечний для здоров'я, як недосип.

Також Знай.ua писав, вчені довели, що звичайна ріпчаста цибуля здатна значно поліпшити пам'ять.