Губи, соски, статеві органи — всім відомі ерогенні зони, правильний вплив на які призводить до збудження і задоволення.

Справа в тому, що в цій області шкіра набагато тонше і тут висока концентрація нервових закінчень, повідомляє Health.

Але ці ерогенні зони не єдине, що нам дісталося від природи. Насправді, все ваше тіло складається з точок задоволення, якщо на них правильно впливати. І ось п'ять з них, про яких всі забувають:

1. За вухом

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Наступного разу коли будее пестити мочку партнера, не забудьте про задню частину вуха. Постарайтеся поцілувати її або проведіть язиком вздовж неї, поки не побіжать мурашки по шкірі.

2. Задня частина шиї

На невеликій ділянці між спиною і областю, де закінчується лінія волосся, існує ще одна точка задоволення.

Ніжний дотик найкраще підходить для цієї ерогенною зони.

3. Промежина

Область в районі промежини також вважається ще однією прихованою ерогенною зоною.

В ім'я науки і задоволення, почніть приділяти більше уваги цій частині тіла.

4. Долонi

Руки також складаються з ерогенних зон, але сьогодні приділимо увагу долоні. Обережно проведіть кінчиком пальця круговим рухом долоні вашого партнера від центру до країв.

5. Нижня частина стопи

Ноги — це не тільки вразливе місце для лоскоту, але і для ласк і збудження.

Натискайте п'ятьма пальцями руки на стопи партнера і використовуйте пульсуюче рух, або пошкребите підошви нігтями (але не дуже сильно). Не забувайте про масажному олії.

Нагадаємо, що любовна історія матері позначається на кількості партнерів у потомства незалежно від того, чи були діти свідками відносин.

Як повідомляв портал "Знай.uа", занижений сексуальний потяг жінок після настання менопаузи можна збільшити з допомогою тестостеронового гелю.

Також "Знай.uа" писав, що медики встановили, що естроген фактично стимулює активність ферменту, який подовжує теломери і таким чином подовжує життя.