У США 11-річна дитина загадковим чином вилікувалася від раку.

У дівчинки Рокслі Досс зі штату Техас зникла злоякісна пухлина головного мозку. Лікарі ставили їй діагноз дифузна гліома стовбура головного мозку, який підтвердили у 5 різних клініках, передає politeka.net.

Дівчинку обстежили влітку, коли у неї різко впала якість зору і почалися сильні болі в голові.

"Лікарі оголосили, що дитина невиліковна і не має шансів вижити. Є лише можливість на кілька місяців продовжити її життя, та й тільки в тому випадку, якщо курс радіотерапії дасть якісь позитивні результати," - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Батькам залишалося тільки сподіватися на справжнє диво. Але через три місяці дівчинка повторно пройшла обстеження, результат якого здивував усіх.

Пухлина зникла сама собою. Знімки МРТ її зовсім не зафіксували.

"Спочатку вона взагалі не повірила тому, що побачила. Бували випадки, коли рак безслідно зникав, але випадок Рокслі унікальний, адже її хвороба перебувала у вкрай агресивній формі," - розповівла лікарка Вірджинія Херрод.

Зараз дитина залишається під наглядом лікарів. Не дивлячись на оптимістичні прогнози, лікарі наполягли на імунотерапії, щоб зміцнити здоров'я дівчинки.

Нагадаємо, українці жорстко осмикнули Супрун з її порадами.

Як раніше повідомляв Знай.uа лікарів змусять приховувати діагнози дітей, у Супрун блиснули черговим маразмом.

Знай.иа повідомляв, що Супрун закликає українців вкриватись ковдрою і хусткою під час війни.