Відомий гінеколог і кандидат медичних наук Дмитро Лубнін розповів, які неіснуючі діагнози ставлять лікарі українкам.

Як заявив Лубинин, гінекологи часто перебільшують і змушують жінок лікувати хвороби, які цього не потребують.

"У пострадянських гінекологів є три речі, над якими сміються в усьому світі: у нас є діагноз "дисбактеріоз", у нас лікують ерозію шийки матки і зберігають вагітність з першого триместру. Цих трьох речей не роблять ні в одній цивілізованій країні світу. Ерозія шийки матки – це стан, що практично ніде в світі не лікують, за рідкісними винятками", - розповів Лубнін.

За словами лікаря, популярний метод лікування ерозії шийки матки, який використовують в Україні, може погано позначитися на здоров'ї жінки. Тому якщо медик пропонує вам зробити припікання, краще відмовитися.

"Друге – це нескінченне лікування уреаплазми і мікоплазми. Ці мікроорганізми транзиторны, тобто вони періодично живуть в статевих шляхах як чоловіків, так і жінок. Вони абсолютно безпечні, не призводять ні до безпліддя, ні до викидня, ні до інших ускладнень. Лікують само жорстко, лікують "важкими" антибіотиками широкого спектру дії багато днів і тижнів", - повідомив гінеколог.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще
Крім того, Лубнін вважаєте, що не потрібно лікувати вірус папіломи людини (ВПЛ).

"Він не лікується. Немає жодного лікарського препарату в світі, який би чинив на нього вплив. А його лікують якимись противірусними препаратами, імуномодуляторами, крапельницями, уколами", - зазначив лікар.

Нагадаємо, Днипре лікують рак за новою технологією нобелівського лауреата. Досягнення нобелівського лауреата по медицині використовують в Днипре.

Як повідомляв Знай. ua, доктор Комаровський назвав ідеальний засіб при високій температурі. Знаменитий лікар назвав засіб, який повинен бути в кожному домі.

Знай. ua писав, що вчені розкрили факт, від якого вам захочеться кинути пити алкоголь назавжди. Алкоголь повністю змінює організм.