Про це повідомляє обласний лабораторний центр. У ХОЛЦ розповіли, що в ході проведення досліджень сальмонелу знайшли у свинині і домашньому майонезі. До того ж, бактерія була знайдена в одному з змивів зі столу, на якій готувалася їжа.

Симптоми у всіх постраждалих однакові: підвищена температура, болі в животі і рідкий стул. Пацієнтів госпіталізували в обласну клінічну інфекційну лікарню. При надходженні лікарі сказали, що стан постраждалих середньої тяжкості. Пізніше в лікарні звернувся пацієнт зі схожими симптомами, але на цей раз той, хто отруївся проходив лікування амбулаторно.

Нагадаємо, що масове отруєння: інфекція відправила дітей на лікарняне ліжко.У Чернівецькій області зафіксували масове отруєння дітей: в Сокирянську лікарню звернулися 12 осіб з ознаками кишкової інфекції. Як повідомили в прес-центрі місцевої прокуратури, всі потерпілі навчаються в Шебутинском навчально-виховному комплексі. 11 діток проходять підготовчу групу, ще один хлопчик навчається у третьому класі. Дев'ять осіб лікуються амбулаторно, трьох довелося госпіталізувати.

Нещодавно "Знай.uа" писав, що масове отруєння на Буковині: названа причина.В ніч з 16 на 17 липня в ресторані "Париж" на Буковині проводили весільний банкет, після якого 24 людини вирушили до лікарні з важким отруєнням. Серед постраждалих один малолітня дитина. Як повідомили у прес-центрі Чернівецької ОДА, епідеміологічні дослідження показали, що причиною масового отруєння стала сальмонела.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Знай.uа" повідомляв, що масове отруєння: шестеро вихованців дитсадка опинилися в лікарні.Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Донецькій області. Згідно з інформацією, інцидент стався в дошкільному закладі міста Білицьке. "Діти постраждали ще 5 днів тому, однак ні адміністрація дошкільного закладу, ні медики в поліцію із цього приводу не зверталися. Встановлюються всі обставини події", - йдеться в повідомленні.