Жіночий організм переповнений примхами і сюрпризами. Це пов'язано з гормональними особливостями, циклом, віком. Ми такі різні на кожному етапі свого життя. І це прекрасно. Цінувати і поважати своє тіло — ціла наука. Повідомляє Clutch.

Жінка в різні вікові періоди повинна робити переоцінку свого раціону. Не можна забувати збагачувати організм поживними речовинами.

Увімкніть жіночі зернятка в свій раціон. Вони піклуються про нашу молодість як зовні, так і всередині. Чергуйте, об'єднуйте, даруєте своєму організму, крім спектру корисних речовин, смакову наповненість.

Ці 3 продукту за складом та зовнішнім виглядом немов були створені для жінки. Незалежної, витонченої, люблячої і такої красивої.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Зелена гречка

Якщо є проблеми з серцем, суглобами, шлунково-кишковим трактом, варикозне розширення вен — терміново купуйте гречку, додавайте в сирому вигляді в смузі, салати, їжте ложками.

Придивіться до неї, якщо досі цього не зробили. Можна замочувати, пророщувати і їсти просто так. Вона ніжна, незаймана — необроблена.

Варіть кашу, вдосконалюйте свої навички в цьому. Сьогодні вона в'язка і негарна, а завтра розсипчаста на рослинному молоці, із зеленим горошком і брокколі.

Пшоно

Недооцінений продукт. Якщо на вашій кухні немає цієї крупи (пшоно — це насіння проса) - сьогодні ж внесіть в список покупок.

Повноцінний склад жовтих крупинок, від вітамінів групи В, до купи мінералів, піклується про розкіш нашого волосся, здоров'я нігтів, перекриває дефіцит заліза, зрештою дає енергію!

З пшона виходить дуже смачна каша з ягодами як зі свіжими, так і з замороженими. Не виключений варіант пшонки у вигляді пирога або кексу. Включайте фантазію.

Кіноа

У супермаркетах її відшукати дуже просто. Можливо, ціна здасться високою. Змішайте насіння з пшоном, кус-кусом, кукурудзяною крупою, ще чим-небудь і варіть мультизлакову кашу, продуктів вистачить надовго.

Кіноа сама дуже легка і травна система її сприймає бездоганно. На відміну від пшеничних зерен, кіноа (і зелена гречка з пшоном теж) не містить глютен. А її бездоганна зовнішність тонко натякає, що насіння жіночого роду, тобто створені для нас.

Нагадаємо, вчені проаналізували понад тисячі натуральних продуктів (рослин і тваринного походження) і склали рейтинг найбільш поживних.

Як повідомляв портал "Знай.uа", цей вітамін знижує ризик серцевого нападу і відіграє важливу роль у регенерації судин головного мозку після інсульту.

Також "Знай.uа" писав, соєве масло виявилося ефективнішим риб'ячого жиру як засіб придушення симптомів онкології молочної залози.