У середині весни Сонце проявить свій жорсткий характер. Метеорологи попереджають про потужний удар.

У квітні слід чекати кілька геомагнітних коливань, які можуть негативно відбитися на самопочуття багатьох людей. Найактивнішим буде Сонце в другій половині місяця, а ближче до Великодня геомагнітна обстановка буде досить спокійною.

Щоб захиститися від згубної дії магнітних бур, ознайомтеся та запам'ятайте календар сонячної активності.

сонячна активність

Прогоз магнітних бур на квітень 2019:

Невеликі сплески очікуються чотири рази: 12, 16, 22, 15 квітня.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Сильні удари, які може відчути більшість людей слід чекати у таких числах квітня: 23 та 24.

Як захистити організм від згубної дії Сонячного вітру

Найбільше відчувають сонячну активність літні люди та ті, хто має хронічні захворювання.

У ці дня важиво більше відпочивати, обовязково слід гуляти на свіжому повітрі.

Уникайте вживання важкої їжі та алкоголю. Тако варто відмовитися від шкідливих звичок.

Також фахівці попереджають, що у дні магнітних бур часто в людей можуть спостерігатися сплески негативних емоці, депресії та апатії, частішають конфлікти, як на роботі, так і між рідними.

Нагадаємо, біля берегів анексованого Криму стався землетрус. Метеорологи зафіксували підземні поштовхи та глибині 10 кілометрів та силою 3,4 бали за шкалою Ріхтера.

Як повідомляв портал Знай.ua, сонячна активність у квітні буде досить низькою. Однак, метеозалежним варто побоюватися кількох важких днів у середині місяця. Крім того, на головне свято всіх християн, Великдень, не очікується магнітних бур, тому українці зможуть провести його в спокої.

Також Знай.ua писав про те, що британським дієтологам вдалося з'ясувати, який продукт здатний привести в норму артеріальний тиск.