Британським дієтологам вдалося з'ясувати, який продукт здатний привести в норму артеріальний тиск.

І цей продукт – йогурт.

Вся справа в тому, що в йогурт має у складі калій, який вимиває з організму сіль. Саме вона провокує підвищення артеріального тиску.

Відомо також, що знежирений варіант продукту аналогічно не втрачає своїх властивостей.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Варто нагадати, що щоб знизити і підтримати вагу, необхідно ефективно вибирати активні навантаження, а не дієти.

Американські вчені порівняли ефективність дієт і вправ при боротьбі із зайвою вагою.

Дослідники порівняли кількість споживаних калорій у людей, які змогли скинути вагу і підтримувати його на одному рівні, у людей з нормальною вагою і надлишковим

Про це повідомляє Science Daily.

Зайву вагу

Вчені зробили висновок, що щоб скинути і підтримати вагу, необхідно вибрати активні навантаження, а дієта не допоможе. В такому випадку людина споживає практично те ж кількість калорій, скільки і при зайвою вагою, але витрачаються вони стрімкіше.

Ще ми писали, що Диетологи рассказали від якоїсь каші краще відмовитися.

За словами експертів, білий очищений рис — найгірший продукт, який може порадити дієтолог. Незважаючи на всю його користь у вигляді вітамінів групи В, Е, Н і РР, а також необхідних організму мінеральних речовин: калія, кальція, магнія, цинку, селени, міді и марганцю, заліза, фосфора и натрія у його складі велика кількість простих вуглеводів. Часте вживання рису може стати причиною швидкого набору ваги.

Дієтологи вважають, що білий рис краще замінити на неочищений бурий. У ньому міститься багато повільних вуглеводів, які сприяють швидкому насиченню і наповнюють енергією на довгий час. Втім, з ним теж краще не переборщувати, інакше можна отримати тяжкість в шлунку на цілий день.

Нагадаємо, Вчені знайшли спосіб схуднути швидко, ефективно і без дієти

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Науковці наглядно показали, що відбувається з мозком, якщо багато пити

Також Знай.ua" писав про те, що Популярна зелень виявилася небезпечною отрутою