Дієтологи розповіли, від якої каші краще відмовитися. Про це передає Clutch.

За словами експертів, білий очищений рис — найгірший продукт, який може порадити дієтолог. Незважаючи на всю його користь у вигляді вітамінів групи В, Е, Н і РР, а також необхідних організму мінеральних речовин: калію, кальцію, магнію, цинку, селену, меді и марганця, заліза, фосфору и натрію у його складі велика кількість простих вуглеводів. Часте вживання рису може стати причиною швидкого набору ваги.

рис

Дієтологи вважають, що білий рис краще замінити на неочищений бурий. У ньому міститься багато повільних вуглеводів, які сприяють швидкому насиченню і наповнюють енергією на довгий час. Втім, з ним теж краще не переборщувати, інакше можна отримати тяжкість в шлунку на цілий день.

Білий і коричневий рис

Популярні новини зараз
Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей "Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Показати ще
Раніше повідомлялося, що вчені розповіли, наскільки ефективне интуїтивне харчування і чи можна схуднути на дієті без обмежень.

Мета інтуїтивно зрозумілого харчування полягає в тому, щоб прислухатися до свого тіла і дозволити йому направляти вас у виборі часу для прийому їжі та її кількості, а не перебувати під впливом вашого середовища, емоцій або правил, запропонованих раціоном харчування.

Інтуїтивне харчування

Деякі вважають, що прихильники дієти будуть вживати їжу з високим вмістом жиру або цукру. Проте дослідження показують, що це не так.

Насправді прихильники інтуїтивного харчування припускають, що чим більше ви обмежуєте себе, тим більше вірогідність того, що ви будете компенсувати пізніше.

Інтуїтивне харчування

Нагадаємо, жінка з Ізраїлю заробила необоротне ушкодження мозку після додержання рідкої дієти на основі соку і води близько трьох тижнів.

Раніше Знай.uа повідомляв, вчені запропонували найсмачнішу профілактику хвороб серця.

Також Знай.uа писав, дієтолог Ольга Усенко рекомендує вживати на вечерю тільки термічно оброблені овочі. Зі свіжими потрібно бути обережними, тому що вони викликають процес бродіння в організмі, порушують травлення і можуть заважати схуднути.