Щоб ваш організм насичувався вітамінами в достатній кількості, не обов'язково витрачати великі гроші в аптеках, або замовляти закордонні вітаміни в інтернеті. Радимо вам включити в щоденний раціон продукти, які зможуть повністю їх замінити.

Топ-7 продуктів, здатних замінити мультивітаміни:

1. Малина

2. Полуниця

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

3. Авокадо

4. Болгарський перець

5. Савойська капуста

6. Брюссельська капуста

7. Шпинат

Нагадаємо, серед фруктів яблуко є дуже поширеним продуктом, так як воно практично цілий рік присутнє в нашому раціоні харчування.

Вчені-мікробіологи встановили, що щоденне вживання всього одного яблука "вносить істотний внесок у підтримання нормального травлення". Яблука є найкориснішим фруктом для здорового кишечника — висновок фахівців.

Фахівці також стверджують, яблука є ідеальним живильним матеріалом для корисних бактерій, що мешкають в кишечнику. Їх регулярне вживання сприяє зростанню тих самих бактерій, і, як наслідок, поліпшенню метаболічних процесів в організмі.

Раніше портал писав, що ягоди Годжі вважають суперфудом. Вони мають у своєму складі безліч поживних речовин, вітамінів, мінералів і антиоксидантів, які потрібні для життєдіяльності людини. Ці ягоди можуть запобігти передчасне старіння шкіри і навіть захистити від хвороб серця і раку.

Ягоди Годжі ростуть в екологічно чистих долинах Гімалаїв. більшу частину ягід вирощують в провінції Нінся, Ганьсу, Хебей — центральна частина Китаю. А також у внутрішній Монголії і Східному Туркменістані.

Як повідомляв портал "Знай.uа", медики розповіли про неймовірну користь східнох прянощів. Однак, застосовувати спеції в лікувальних цілях варто тільки після попередньої консультації з фахівцем.

Також "Знай.uа" писав, експерти назвали найнебезпечнішу зелень. Незважаючи на всі свої корисні властивості, ця зелень може дуже нашкодити.