Їжа - одна з найважливіших речей для життєдіяльності людини, без якої обійтися неможливо. Однак деякі порції їжі чи води можуть навіть вбити.

Так, наприклад, смертельна доза солі - це 250 грамів. Це відомо багатьом, та є ще ряд продуктів, які можуть бути смертельно небезпечними.

Вода

Відомо, що людина має пити близько 2-ох літрів води на день, аби підтримувати водний баланс. Часто ми стикаємося з тим, що п'ємо замало води. Так є доза, яка може вбити людину - це 6 літрів води. Саме такий об'єм води, випитої за один раз, здатний вбити.

Шоколад

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

шоколад
шоколад

З шоколадом краще не зловживати. Вчені визначили, що смертельний поріг для людини - це 85 шоколадних плиток, вагою близько 100 грамів.

Кава

смачна кава
смачна кава

Тут до летального результату можуть привести два варіанти: вживання по 3 чашки підбадьорливого напою щогодини або по 1 чашці на 1 кг ваги. Тобто, якщо ви важите 50 кг, то виявиться фатальним обсяг кави в 50 чашок.

Алкоголь

Смертельною концентрацією алкоголю в крові вважається 5-6 проміле, тобто 400-450 мл випитого чистого алкоголю. Це 1-1.25 л горілки (за умови, що того, хто це вживає, не знудило.

Нагадаємо, українці в страшній небезпеці: медики розповіли, яка хвороба охопила всю країну.

Раніше Знай.ua повідомляв, дієтологи назвали найкращі напої для ідеальної фігури.

Також Знай.ua писав, експерти розповіли, якої шкоди може завдати туш і як цього уникнути.