Британські та американські вчені вирішили об'єднатися та піти на серйозний ризик. Відтак, вони планують "народити" в лабораторії рак, аби точно побачити, як це виглядає "в перший день". Зроблено це буде для того, щоб навчитися лікувати хворобу ще до її появи.

Як відзначається, вчені з Великобританії об'єдналися з університетами Кембриджу, Манчестера, Університетським коледжем Лондона, Стенфордом та Орегоном. Науковці прагнуть разом удосконалити методи візуалізації для раннього виявлення раку та шукати практично не виявлені ознаки захворювання.

Відтак, керівник досліджень з раннього виявлення в Cancer Research UK Девід Кросбі розповів, що така співпраця дасть, ймовірно, значний поштовх у пошуках ліків для хвороби.

"Основна проблема полягає в тому, що ми ніколи не можемо побачити, як рак народжується в людині. А співпраця сприятиме змінам в системах охорони здоров'я, адже виявивши рак на дуже ранніх етапах дасть можливості ще швидше втрутитися та забезпечити швидке, економічно ефективне лікування", - каже вчений.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Відзначимо, що Великобританія інвестує 40 мільйонів фунтів стерлінгів у Міжнародний альянс раннього виявлення раку протягом наступних п'яти років, при цьому 20 мільйонів доларів внесені Канарським центром в Стенфордському університеті та Інститутом раку OHSU Knight в Орегоні.

Нагадаємо, лікар розповів, чи лікує гомеопатія рак

Як повідомляв портал Знай.ua, фахівці розказали, чим можуть зашкодити улюблені вареники

Також Знай.ua писав про звички західної цивілізації, які шкодять здоров'ю.