Багато сімей мріють завести або вже мають домашнього улюбленця. Однак сім'ї з дітьми мають подбати з особливою уважністю про те, аби тварина була безпечною для малюка.

Про це розповіла педіатр-неонатолог Юлія Гончарова в ексклюзивному інтерв'ю для Clutch.

Так, усі домашні тварини повинні мати усі необхідні щеплення та постійно відвідувати ветеринара. У такому випадку жоден домашній улюбленець не стане загрозою для здоров'я дитини.

Юлія Гончарова, педіатр-неонатолог, Clutch
Юлія Гончарова, педіатр-неонатолог, Clutch

"Домашні тварини повинні бути безпечними: спостерігатися ветеринаром і бути щепленими. Тоді їх перебування в будинку не несе загрози дитячому здоров'ю". - резюмувала лікар.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Зазначимо, що домашні тварини у сім'я навпаки можуть стати незамінними для дітей. Якщо дитина має постійний контакт з тваринами, то вона буде більш активною, менш хворобливою та не матиме алергій.

Нагадаємо, що жіноче хропіння може бути сигналом небезпечного захворювання: не таке вже й нешкідливе.

Як повідомляв портал Знай.uа, на польському кордоні тиждень "маринують" тигрів: 10 виснажених тварин гинуть у клітках.

Також портал Знай.uа писав, високосний 2020 рік: енергетичні вампіри, вороги, небезпеки - як вберегтись і чого не можна робити.