25-річна Вікторія Слюсар бореться з онкологією, їй діагностували меланому. Шанс для дівчини може дати лише таргетна терапія, яка вартує надто дорога для Вікторії. Дівчина розповіла про лікування і боротьбу із підступним захворюванням.

Зі слів дівчини, її ставили неправильні діагнози лікарі в Мелітополі та Запоріжжі, тим самим віднявши дорогоцінний час. Історія дівчини добре демонструє українську медицину на практиці та без прикрас.

Лікування, infortunisticanova.it
Лікування, infortunisticanova.it

Загалом Вікторії Слюсар на лікування потрібна величезна сума грошей - 600 тис. грн. Т Поміж іншого дівчині потрібно 8 уколів по 125 тис. грн кожен.

У листопаді 2018 року після планового огляду гінеколога у дівчини в області яєчника виявили кісту. Водночас Вікторія Слюсар цей над лівою ключицею намацала горбок, що її насторожив. У мелітопольському онкодиспансері дали направлення до Києва, де зробили УЗД. Лікар сказав, що нібито новоутворення не проблемне, однак рекомендував його видалити за можливості.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Вікторія Слюсар заспокоїлася і нікуди не поспішаючи, вела звичний спосіб життя доти аж поки не почало погіршуватися її самопочуття. Щоправда, і тоді дівчина списувала все на стрес. Та щоразу ставало гірше і коли піднялася висока температура Вікторія потрапила в лікарню з діагнозом гострий бронхіт. Пізніше дівчині ще декілька разів діагностували то бронхіт, то інші захворювання легень, аж поки не відкрилася страшна правда.

Лікування, Vlasno
Лікування, Vlasno

Дівчина самостійно пішла на УЗД і їй повідомили про дві пухлини на яєчниках. Коли Вікторія Слюсар лягла в лікарню, їй провели КТГ і виявили рідину в легенях, пухлини та здавлені внутрішні органи. Після декількох операцій діагноз підтвердився — у дівчини була меланома. Вікторія просить про допомогу на своїй сторінці в соцмережі.

Хімія і опромінення не має впливу на меланому, і лише таргетная терапія ефективна. Одна ін'єкція коштує приблизно 125 тисяч гривень. Доктор рекомендував 8 уколів ... Зараз я живу повноцінним життям, і здається що я здорова, проте "Королева меланома" як атомна бомба в моєму тілі, без лікування просто поглине всі мої органи. Я дуже сподіваюся на підтримку і допомогу, мені всього 25 і я хочу жити. І як шкода що у цьому житті є ціна Вікторія Слюсар

Вікторія Слюсар, Ria-m
Вікторія Слюсар, Ria-m

Карта 5168 7427 0112 3188 - приватбанк
Карта 4441 1144 4061 9607 - монобанк
Карта 4102 3212 5485 2188 - альфабанк
Долларовая 4731 2191 1126 1628

Web money
Z163711568273- usd
R618463133239- рубли

Нагадаємо, раніше педіатр розповіла, як лікувати застуду

Як повідомляв портал "Знай.ua", назвали продукти, що викликають рак

Також "Знай.ua" писав, як зміниться стоматологія в найближчі роки