Чимало жінок й чоловіків має зайві кілограми та мріє їх скинути. Постійна втома, шкідливе харчування та відсутність фізичних навантажень сприяють тому, що зайві кілограми лише накопичуються. Неправильне харчування може провокувати навіть таку страшну хворобу, як рак підшлункової залози.

Експерти провели експеримент, де понад 6 тисяч волонтерів обирали на сніданок різні продукти. Виявилося, що є певні продукти, які значно погіршують наше здоров'я.

Сніданок
Сніданок

Так, найбільш відомі м'ясні страви на сніданок — сосиски, ковбаса, бекон мають всі шанси стати чинником виникнення злоякісного новоутворення підшлункової залози. Наприклад, вживання 50 г бекону на день збільшує ризик захворювання на рак на 19%. Ризик отримати невтішний діагноз зростає при надлишковій масі та шкідливих звичках.

Експерти стверджують, що на сніданок найкраще їсти зелені овочі, особливо шпинат та салат. Овочі будуть підтримувати необхідний рівень корисних бактерій в кишківнику, а саме ця їй властивість пригальмовує ріст ваги.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

овочі
овочі

Важливо пам'ятати, що для схуднення потрібно скоротити об'єм вживання калорій на 20% від своєї добової норми. Також під час схуднення не варто нехтувати фізичними навантаженнями та сном.

Нагадаємо, що жіноче хропіння може бути сигналом небезпечного захворювання: не таке вже й нешкідливе.

Як повідомляв портал Знай.uа, на польському кордоні тиждень "маринують" тигрів: 10 виснажених тварин гинуть у клітках.

Також портал Знай.uа писав, високосний 2020 рік: енергетичні вампіри, вороги, небезпеки - як вберегтись і чого не можна робити.