Відомий український педіатр і телеведучий Євген Комаровський розповів, чому у дітей болить горло. Також він відповів на запитання дитини про те, скільки разів можна займатися спортом та чи можна бігати по калюжах.

Про це він розповів у випуску авторської програми на Youtube.

Комаровський зазначив, що у дітей може боліти горло під час співу тоді, коли вони занадто напружують зв'язки. Він порадив взяти уроки вокалу та співати у мікрофон.

Лікар Євген Комаровський, фото: Likar.info
Лікар Євген Комаровський, фото: Likar.info

На питання, скільки разів можна займатися спортом, Комаровський відповів, що це залежить від цілей. Якщо дитина прагне стати професійним спортсменом, то потрібно тренуватися щодня. Однак для того, щоб бути здоровим, необхідно займатися не спортом, а фізкультурою — танцями, бігом та іншими активностями.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Євгена Комаровського також запитали щодо того, чому дітям не можна пригати по калюжах. На це педіатр зазначив, що бігати по калюжах потрібно, однак потрібно робити це під наглядом дорослих та у спеціальному одязі.

Нагадаємо, резонансне вбивство журналіста: російську модель Ірину Шейк підозрюють у найгіршому.

Як повідомляв Знай.uа, найдорожчі ліки в світі розігруватимуть, як лотерею.

Також Знай.uа писав, що Комаровський вказав на найпопулярніші помилки батьків при переломах у дітей:"Не смійте!".