Міністерство охорони здоров’я визначило лікарню, до якої відправлятимуть українців, які захворіли на коронавірус.

Під час брифінгу, присвяченого коронавірусу, Мінздрав повідомив про те, що усіх, хто захворіє на коронавірус, будуть відправляти до Олександрівської лікарні, яка знаходиться у самому центрі Києва. Сюди будуть доправляти пацієнтів з усієї України.

Коронавірус, фото з вільних джерел
Коронавірус, фото з вільних джерел

Окрім допомоги хворим, в Олександрівській лікарні також планують проводити лабораторні дослідження на наявність стандартних респіраторних захворювань. Якщо їх не виявлять, то пробу направлять до Центру громадського здоров’я. Якщо там не виявлять ніяких стандартних типів грипу, то далі пробу направлять до референс-лабораторій у Роттердамі та Берліні, де протягом трьох тижнів визначать тип вірусу.

Також варто відзначити, що зараз медичний контроль проходять усі пасажири прямих рейсів з Китаю, які прибули до аеропорту Бориспіль.

Популярні новини зараз
Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну
Показати ще

Нагадуємо, що Україну накрила своя епідемія — пташиний грип.

Як повідомляв Знай.uа китайці перенесли смертельний коронавірус у свої смартфони: у грі сидить вся країна.

Знай.uа писав, додаток про вірус-убивцю Plague набирає популярність в Китаї.