Софі Лорен - одна з найвідоміших акторок італійського кіно, яка зуміла підкорити усі сцени світу. Навіть у похилому віці акторці вдається бути дуже стрункою. Попри любов акторки до паст і лазаній, Лорен знає одну секретну дієту, яка допоможе усім скинути зайві кілограми.

Триденна дієта від Софі Лорен

День 1: На сніданок варимо яйце і запиваємо його апельсиновим фрешем. На обід їмо велику порцію салату і біля 60 г вареної птиці. На вечерю - салат зі шпинату під малокалорійним соусом. Можна з'їдати по яблуку після кожного прийому їжі.

День 2:На сніданок - невелика чашка каші на воді чи знежиреному молоці. На обід пачка нежирного творогу і салат із фруктів. На вечір - улюблені спагеті Софі Лорен з пропареними фрикадельками з індички. Листя салата заливаємо нежирним соусом. Після кожного прийому їжі можна потішити себе грушею.

Софі Лорен, фото Wikimedia Commons
Софі Лорен, фото Wikimedia Commons

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

День 3: Ранок - пачка знежиреного сиру і половинку бублика. На обід - відварену курку з листовим салатом. Вечеряємо великою порцією салату під нежирним соусом і лазанья на нежирному сирі. На десерт після кожного прийому їжі можна поласувати персиком.

Окрім того, зірка давним-давно розповіла, що одним із великих секретів її стрункості є маленькі порції. Саме тому зірка може дозволити собі насолоджуватись своєю улюбленою кухнею весь час.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Надія Мейхер запаморочила голову чоловікам, неймовірна краса: "Українська Софі Лорен".

Як повідомляв портал "Знай.ua", як швидко схуднути до літа без дієт – правила, які зроблять струнким кожного.

Також "Знай.ua" писав про день народження Софі Лорен: цікаві факти з життя актриси.