На днях медики з Департаменту охорони здоров'я і психічної гігієни Нью-Йорка порадили людям частіше мастурбувати під час карантину, спричиненого COVID-19, адже це допоможе вберегтися від коронавірусу.

Джерело: іноземне видання Vice.

Відтак, як відзначається, згідно з словами медиків, секс і поцілунки можуть поширювати інфекцію, а тому найбезпечнішим статевим партнером можете бути лише ви самі. Головне, помити попередньо руки водою і милом. До того ж, згідно з раніше опублікованою інформацією, мастурбація зміцнює імунну систему і знижує стрес.

Коронавірус, фото: Getty Images
Коронавірус, фото: Getty Images

Водночас, для тих же, хто все ж хоче зайнятися сексом з кимось, крім себе, лікарі опублікували методичку. Відповідно до неї, відносно безпечним партнером може бути тільки та людина, з яким ви живете в одному приміщенні. Займатися сексом з ким-небудь поза домом не варто.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, У МОЗ розповіли, яку категорію населення найбільше вразив коронавірус в Україні.

Як повідомляв портал Знай.ua, натовп українців штурмує кордон із Польщею, тисячі земляків не можуть потрапити додому

Також Знай.ua писав, як зробити медичну маску своїми руками