Самоізоляція – рекомендований засіб захисту від коронавіруса. Під час карантину, людям радять уникати виходу на вулицю без крайньої необхідності. У деяких же самоізоляція проходить без їх бажання. Наприклад, у канадського астронавта Кріса Хэдфилда. Космонавт знаходиться на орбіті вже 150 днів. “Прямо як у вас”, сказав Хедфілд у відеозверненні до людей, самоизолировавшимся з-за епідемії.
Також астронавт дав кілька порад, чим зайняти себе у вільний час. Досвід, проведений в умовах МКС, підказує, що в цей період необхідно розібратися в проблемах. Хедфілд радить скласти список цілей на найближчий місяць, і виконувати хоча б по одній в день. У такому разі ви не дасте збити себе з пантелику пасивності і млявість.

до Речі, Кріс Хедфілд той астронавт, який зняв перший кліп в космосі

Зараз у людей є час, який можна приділити самоосвіті або вирішення актуальних завдань. Крім того, тижні поза роботи – відмінний привід приділити час сім'ї і дітям. Під час робочих буднів, часто не вистачає часу на найцінніше – сім'ю, тому потрібно цінувати кожен день, проведений з ними.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, Кличко озвучив колосальні збитки Києва з-за карантину, - "втрачаємо мільярди, але так треба".

Як повідомляв Знай.uа, МВФ оголосив "темні часи" в історії людства.

Знай.uа писав, українцям перерахують пенсії — хто отримає надбавку зовсім скоро.