Згідно зі статистикою, чоловіки частіше скаржаться на проблеми з потенцією, ніж на інші захворювання. Однак ніхто з пацієнтів не бачить взаємозв'язок між харчовими перевагами та проблемами з сексуальним життям. Про це повідомляє "Факти".

Кави, pxhere

Як відомо, проблеми з потенцією впливають не тільки на проблеми в ліжку, але й на соціальні аспекти життя та впевненість у собі.

Зовсім недавно з'ясувалося, що кава з цукром також входять до списку продуктів, які негативно впливають на чоловіче здоров'я. Таким чином, фахівці рекомендують відмовитися від цього напою.

Також лікарі стверджують, що саме поєднання кави і цукру небезпечно для чоловічого здоров'я.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Щоб прийти до такого висновку вчені провели опитування між представниками сильної статі, 90% з яких пили каву з цукром.

Слід зазначити, що крім проблем з потенцією, кава з цукром тягне за собою проблеми з печінкою, слухові галюцинації, а також напади епілепсії.

Кави, pxhere

Більш того, кофеїн знижує апетит, а цукор - будить. Крім того, цукор забруднює судини, уповільнює кровообіг і призводить до зайвої ваги.

Експерти стверджують, що любителі кавових напоїв ризикують стати імпотентами з-за постійного фізичного занепаду через повільну циркуляцію крові. Вони рекомендують вживати каву без цукру, замінивши його молоком або корицею, які сприятливі для потенції.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, скільки треба чайних пакетиків, щоб заварити світовий океан.

Як повідомляв портал "Знай.ua", експерти назвали кращі продукти для зміцнення імунітету.

Також "Знай.ua" писав, що для читачів підготували три рецепта детокс коктейлів.