Як відомо, наразі українці перебувають вдома через коронавірус, а відтак проблема із зайвою вагою знову з'являється на горизонті, бо окрім як їсти, вдома, здається, й більше нічого робити. Тому, аби після карантину залишитися стрункими та не мати м'якенької "подушки" на животі, експерти порадили, як правильно почати харчуватися зараз, аби не страждати потім.

Про таке розповіла на власній Insagram-сторінці нутриціолог Катерина Скворцова.

"Як не розжиріти на карантині? У зв'язку з цим багато змінили свій спосіб життя на цілодобове сидіння за столом і лежання на дивані. Одна рука весь час тягнеться відкрити холодильник, а друга 5 разів на день включає чайник, щоб "просто попити чайку" Пройтися раз в три дні в магазин і назад - ось і все фізичне навантаження", - іронічно розповіла про теперішній образ життя багатьох українців вона.

Відтак, нутриціолог порекомендувала власну методику того, як скинути зайву вагу, не виходячи з дому, що доречно в теперішніх умовах.

Дівчина бігає
Дівчина бігає, joinfo.ua

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Краще всього, якщо він буде близький до режиму 8/16 - 8ч їсти, а 16 не їсти. Даний тип харчування не підійде тільки людям з серйозними проблемами шлунково-кишкового тракту та ті, які мають виразку. Якщо організм звик отримувати їжу кожні 2 год, то звичайно відразу з вогню в полум'я кидатися не варто. Почніть плавно, з пропуску одного прийому їжі і через тиждень прийдіть до дворазового харчування з режимом 8/16", - написала вона.

Також Скворцова запевняє, що варто відмовитися від вуглеводів, а точніше солодощів.

"Приберіть з раціону вуглеводи. Домовтеся з собою, що 1 раз в тиждень Ви можете собі дозволити смаколик в першій половині дня, а якщо плануєте в якийсь із днів фізичну активність - то в цей день можете підключити складні вуглеводи".

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що для читачів підготували грейпфрутную дієту.

Як повідомляв портал "Знай.ua", супермодель Наомі Кемпбелл розкрила секрет своєї ідеальної дієти.

Також "Знай.ua" писав, що дієтолог порадила замість солодощів вживати корисні ласощі.