Пандемія коронавірусної інфекції, швидше за все, бродить світом вже більше 5 місяців, атакуючи десятки держав. З'явилася інформація, що філантропи з різних країн пожертвували на розробку загальнодоступної вакцини від COVID-19 майже 7,5 млрд євро.

Однак залишається питання, чи прискорить така кількість грошей роботу вчених і медиків. Що взагалі роблять ці вчені і скільки ще залишилося чекати?

фото Getty Images
Вакцинація, щеплення \\ фото Getty Images

За інформацією одного з німецьких видань, вже більше 80 компаній і державних установ розробляють вакцину від COVID-19. Вчені працюють у безпрецедентному темпі і без вихідних, особливо в Китаї та США. У минулому створення вакцин тривало близько 5-10 років.

У сьогоднішньому світі споживання та глобалізації такі терміни можуть просто шокувати. На сьогодні амбітна мета вчених з різних країн — встигнути за один рік. Вміститися у один-два місяці неможливо. Чому так відбувається? Відповідь знайшли німецькі журналісти, дивіться в репортажі нижче:

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Білл Гейтс назвав 5 способів побороти пандемію.

Як повідомляв Знай.uа віруси як помста природи за агресивне втручання - як поширювалися епідемії.

Знай.uа писав, літали і скидали пелюстки "кохання" – борців з Covid-19 просто з небес засипали трояндами.