Фізіогноміка займається тим, що вчить читати характер і наміри людей по міміці і зовнішніми даними людини. Фізіогномісти виділяють п'ять "говорять" зон обличчя: брови, очі, рот, ніс, вуха.

Брови – на збалансованість емоцій вказують пропорційні брови. Експерти вважають, що густі і важкі брови вказують на те, що людина прагне до домінування. А на загадковість і незалежність вказує куточок посередині.

Очі, якщо вони маленькі, кажуть про замкнутості, скромності та постійності. Також варто звертати увагу на колір очей. Чорний, коричневий і зелений видають енергійну натуру, блакитний – чутливу, сірий – вірну. Якщо зовнішні куточки очі покриті мережею розходяться зморшок – це ознака проникливості.

Трикутне обличчя
Трикутне обличчя // allthingshair.com

Довгий ніс вказує на яскраву індивідуальність людина. Людина з кінчиком носа, нагадують підвішену краплю, зазвичай життєрадісний, а якщо кінчик носа нагадує дзьоб орла, така людина проникливий і нерідко хитрий.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Педантичність характеру покаже тонка лінія закритих губ. Вважається, що великий волею володіє людина з великим ротом і спадають куточками губ. Пухкі губи свідчать про прагнення до успіху.

Злегка витягнуті вперед мочки вух говорять про душевності, а великі мочки вуха про мудрість. Довга мочка вуха говорить про безпечність її володаря.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, топ-9 ігор на розвиток емоційного інтелекту, які захистять від буллінга.

Як повідомляв Знай. ua, вчені показали, як собаки "читають" людей.

Також Знай. ua писав, про ТОП книг по психології, читайте і розвивайтеся.