Догляд за шкірою обличчя - справа відповідальна. І значний результат показує, корейська технологія вмивання перевершує всі інші. Сам метод одержав назва "424". Цифри - це хвилини, які потрібні для кожного етапу вмивання. Тому, можливо, вам знадобиться трохи більше часу, ніж ви зазвичай звикли витрачати.

Знай.ua наводить спеціальний догляд для обличчя по-корейськи за матеріалами ресурсу "Со вкусом".

Перш за все, зробіть масаж обличчя гідрофільним маслом. Він повинен зайняти цілих 4 хвилини. По-перше, розітріть невелику кількість засобу між сухими долонями. По-друге, нанесіть масло на сухе обличчя. Масажуйте шкіру зазначений час, а потім помийте обличчя теплою водою. За 4 хвилини гідрофільна олія розчинить весь бруд і макіяж (якщо він був). Крім того, засіб допоможе прискорити кровообіг, покращити колір обличчя.

Догляд за шкірою обличчя у 30 років
Догляд за шкірою обличчя у 30 років, pinterest.ru

Далі ретельно вмийтеся з пінкою протягом 2 хвилин. Це засіб потрібно для декількох цілей. По-перше, воно прибере залишки масла. По-друге, пінка остаточно очистить шкіру. Наносити повітряну пінку на обличчя м'якими масажними рухами. Але нерідко дівчата збивають засіб додатково за допомогою спонжа і спеціальних сіточок.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

японський секрет краси, фото: freepik
японський секрет краси, фото: freepik

Останній етап корейського догляду за обличчям — контрастне вмивання. Для цього вам знадобиться 4 хвилини. Спочатку протягом 2 хвилин обполіскуйте обличчя теплою водою, а потім — прохолодною. Це добре тонізує шкіру обличчя і допомагає прокинутися вранці.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Косметичні маски для обличчя перетворюють в монстрів

Як повідомляв портал Знай.ua, Як застосувати алое для краси і здоров'я

Також Знай.ua писав, що Мінус 5 років за два тижні - проста домашня маска для обличчя з секретного інгредієнта.