У клініці Максима Сергійовича Іванчука роблять пластичні операції на різних ділянках тіла. У число найбільш популярних входять процедури на грудях, сідницях, животі і обличчі. Пластичний хірург поділився своїми відгуками про топ-5 операцій на обличчі, які на постійній основі проводять в клініці пластичної хірургії.

Іванчук Максим - доктор з багаторічним досвідом роботи, автор ряду методик проведення пластичних операцій, власник клініки естетичної хірургії, яка розташована під Києвом, в місті Вишневе. За словами хірурга, операції на обличчі сьогодні займають одну третину всіх хірургічних втручань. Практично щодня до нього звертаються пацієнти, які хочуть щось в собі змінити. Одні приходять на консультацію тому, що їх не влаштовує форма і розмір носа, інші хочуть змінити розріз очей, а третє просто хочуть позбутися від вікових змін і в'ялості шкіри. Максим Сергійович виділив топ-5 процедур і докладно розповів про них.

Перше місце в рейтингу найбільш затребуваних операцій на обличчі в клініці Іванчука Максима незмінно займає ринопластика. Ця операція необхідна пацієнтам, які з огляду на медичних або естетичних показань бажають змінити зовнішній вигляд носа. Доктор проводить операцію закритим способом, оскільки він не залишає після себе видимих ​​шрамів і передбачає більш спокійне відновлення після операції, без постійних болів і дискомфорту.

На другому місці розташувалася блефаропластика. Ця операція проводиться при необхідності зміни форми століття та розрізу очей. Особливо популярна останнім часом серед пацієнтів Іванчука Максима процедура "Погляд Клеопатри", за допомогою якої можна зробити гарний мигдалеподібний розріз очей.

Отопластика вух незмінно знаходиться в топі популярних хірургічних процедур. Вона спрямована на зміну розмірів і форми вушних раковин. Найчастіше цю операцію роблять людям з вродженою чи набутою капловухість.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Наступна затребувана процедура - корекція носогубок. Операція проводиться в області нижньої третини особи, на якій з віком починають проявлятися різні зміни. Пластична хірургія дозволяє зробити складки в області губ і підборіддя менш помітними. Таким чином особа відразу стає більш привабливим і молодим.

Також Максим Сергійович розповів, що в його клініці часто проводять операцію по круговій підтяжки обличчя. Це комплекс спеціальних процедур, які дозволяють позбутися від в'ялості шкіри і сформувати красивий підкреслений овал обличчя. Після операції пацієнту необхідно протягом декількох тижнів носити спеціальну пов'язку, щоб не розійшлися шви.

Остання популярна процедура - збільшення губ. Максим Іванчук проводить її за допомогою спеціальних ін'єкцій. Вони абсолютно безпечні для здоров'я і не можуть викликати алергічних реакцій. Відгуки пацієнтів пластичного хірурга доводять, що збільшення губ за допомогою уколів - найефективніший і швидкий метод створити пишні і привабливі губи.