Доктор Євген пояснив, як правильно зберігати і готувати куряче м'ясо, щоб воно не стало джерелом харчового отруєння. Відповідний пост з'явився на його сторінці в соцмережі Instagram.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПерш за все потрібно слідкувати за чистотою, а особливо під час приготування їжі. Доктор закликає обов'язково мити руки, дошки для нарізання, ножі, холодильник і контейнери для зберігання.
Як сиру, так і готову курятину можна зберігати у холодильнику при температурі 5°С або нижче протягом 2-3 днів. За умови, якщо інше не вказано на упаковці продукту. Фарш з домашньої птиці можна зберігати не більше 1 дня.
Курятину слід готувати дуже ретельно. Комаровський радить завжди готувати куряче м'ясо доти, поки воно не перестане бути рожевим зсередини. Найтовстіша частина м'яса повинна сягати 75 °С на харчовому термометрі.
Зберігати сире куряче м'ясо потрібно окремо. Тому відділяйте курятину від інших продуктів в холодильнику і під час приготування. Слідкуйте, щоб курячий сік не контактував з іншими продуктами.
Обов’язково підпишись на наш канал у , аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, — як рятуватися і чого не можна робити
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також Знай.uа" писав, - "Ворожіння на кавовій гущі"