Часто, коли людина хоче схуднути, вона допускає чимало помилок, серед яких неправильний режим сну, відмова від прийому їжі задовго до сну та обмеження в кількості води.

Існує поширений міф, що їсти та пити воду не можна після 6-ої години вечора. Про те чи правильне така думка, розповіла зіркова тренерка Аніта Луценко на своїй сторінці Інстаграм.

За словами тренерки останній прийом їжі повинен бути не пізніше ніж за три години до того, як ви лягаєте спати. При цьому важливо засинати не пізніше 12 години ночі, того ж дня, коли прокинулися.

Ранок, фото: pixabay
Ранок, фото: pixabay

Не вечеряти після 6,7,8 та 9 години вечора є гарною ідеєю, адже зменшується час, протягом якого людина вживає калорії. Тобто, таке обмеження є гарною звичкою, яка обмежить кількість вживаних калорій.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Окрім цих рекомендацій, Аніта Луценко розповіла, коли українки "наїдають" зайві кілокалорії.

"Вкладають дітей спати та пішла задовольняти себе. Їжа - це лінивий спосіб отримати задоволення і спокій. Адже прогулянки з друзями, зарядка, читання потребують зусиль" - розповідає тренерка.

Аніта Луценко, фото: Instagram
Аніта Луценко, фото: Instagram

Луценко вважає, що звичка смачно поїсти, щоб отримати швидке задоволення шкодить здоров'ю та вганяє в депресію.

Для того аби такого не сталося, потрібно харчуватися правильно протягом дня і тоді не буде потреби закидати в себе все, що погано лежить.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, хочеться їсти ще більше: дієтологи розповіли, які продукти тільки посилюють голод, а не вгамовують його

Раніше портал Знай інформував, ні енергії, ні користі: дієтологи перерахували каші, з яких не можна починати день

Також наш портал повідомляв, розженуть метаболізм: щоденні звички, які стануть помічниками в схудненні