Осінь поки що радує теплою та приємною погодою, але незабаром може показати характер. Прийдуть дощі, холод та вогкість – умови, в яких люди хворіють найчастіше. Щоб хвороби чіплялися якнайрідше, потрібно подбати про правильне харчування, пише ukrhealth.

Для підготовки організму до сезону група та застуд необов'язково закуповувати багато дорогих вітамінів, достатньо переглянути раціон харчування. Щоб зміцнити імунітет, потрібно їсти якомога більше свіжих овочів та фруктів.

застуда, скріншот з відео
застуда, скріншот з відео

За словами експертів, слід налягати на цитрусові, ківі, а також солодкий перед. Вони багато вітаміну З, який зміцнює імунну систему. Також організм повинен отримувати достатню кількість вітаміну В, який можна знайти у рибі, молочних продуктах, м'ясі, а також яйцях та зернових.

Продукти у холодильнику. Фото: скрін youtube
Продукти у холодильнику. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий
Показати ще

Мікрофлора кишечника грає важливу роль в імунному захисті організму, тому потрібно приділити місце у раціоні для молочної каші чи сиру. З цих страв рекомендується розпочинати день.

У холодну погоду організм найбільше бажає жирної, важкої їжі, де більше калорій. Однак такі страви краще обмежити або виключити з раціону.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зміцнить кістки, серце і не лише: дієтологи назвали 5 причин додати до раціону виноград.

Також наш портал інформував, цей фруктовий сік може угробити ваше здоров'я: коли корисний продукт перетворюється на отруту.

Крім того, ми писали, вчені назвали спецію, яка уповільнює старіння: додавайте пару щіпок до страви щодня.