Людина може продовжити життя, відмовившись від шкідливих навичок, а також вживаючи здорові продукти. Крім того, відстрочити відхід у вічність можуть деякі види чаю, які доступні кожному і не коштують великих грошей. Про це пише Eat This, Not That!

Чай - один із найпопулярніших напоїв у світі і зовсім не дарма, адже деякі його види здатні продовжити життя.

Зелений чай. Фото: Знай.ua
Зелений чай. Фото: Знай.ua

Матча та зелений чай

Дієтологи відзначають, що регулярне споживання 2-3 чашок зеленого чаю може знизити ризик серцево-судинних захворювань на 25%. Цей напій позитивно впливає на функції мозку і підтримує еластичність шкіри.

Чорний чай

Цей вид чаю також підтримує здоров'я серця та зменшує ризик серцево-судинних хвороб. Експерти заявляють, що люди, котрі регулярно споживають чорний чай, мають менший ризик померти від інсульту.

Популярні новини зараз
Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Чай. Фото: скрін youtube
Чай. Фото: скрін youtube

Ромашковий чай

Цей напій – справжня панацея від тривоги та напруги в тілі. Його можна впевнено пити навіть перед сном, адже він не містить кофеїну та допоможе розслабитися. Також ромашковий чай потенційно може знизити ризик розвитку деяких видів онкології та уповільнювати вікову втрату кісткової маси.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зміцнить кістки, серце і не лише: дієтологи назвали 5 причин додати до раціону виноград.

Також наш портал інформував, що треба їсти восени, щоб не хворіти: поради експертів.

Крім того, ми писали, вчені назвали спецію, яка уповільнює старіння: додавайте пару щіпок до страви щодня.