Хліб – головний продукт на нашому столі, проте багато шанувальників здорового харчування все частіше відмовляються від його споживання. Деякі види хліба справді не приносять користі, проте є й ті, що можна їсти без побоювань. Про це пише інформаційний портал womanlife.

Фахівці проаналізували хліб, який продається в магазинах і дійшли висновку, що найкорисніший – мультизерновий. Він багатий на мікроелементи, яких потребує людський організм.

Хліб. Фото: скрін youtube
Хліб. Фото: скрін youtube

Що стосується чорного та білого хліба, який готують із борошна найвищої якості, то користі в ньому немає. За словами експертів, при його виробництві клітковина та вітаміни зникають. Такий хліб має високу калорійність і здатний провокувати активне вироблення інсуліну, що призводить до підвищення рівня цукру в крові. В результаті може ще й з'явитися надмірна вага.

Хліб. Фото: Youtube
Хліб. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Мультизерновий хліб рекомендують вживати до 16:00 до чотирьох шматків на день. Він добре вгамовує голод і не відкластися на талії у вигляді зайвих сантиметрів.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, диво, а не продукт: медики розповіли, чому потрібно регулярно їсти квашену капусту та пити розсіл.

Також наш портал інформував, цей фруктовий сік може угробити ваше здоров'я: коли корисний продукт перетворюється на отруту.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, вчені назвали спецію, яка уповільнює старіння: додавайте пару щіпок до страви щодня.