Павло Богаччі, який називає себе дослідником здоров'я та експертом з природного харчування, пояснив, яку шкоду нашому організму, а зокрема печінці, можуть завдати пігулок.

Павло Богаччі також є автором навчальних курсів зі здоров'я, "Методу Богаччі", проекту "Мудроїд" та очисних програм. Він виріс у сім'ї медиків: батько був головним лікарем, а мама – лікарем-лаборантом.

Таблетки, кадр з відео
Таблетки, кадр з відео

За словами Павла Богаччі, незважаючи на те, що його батько радив усім обходитися без таблеток, наскільки це можливо, сам нашкодив своєму організму великою кількістю сильних знеболювальних та протизапальних препаратів, якими він "рятувався".

Таблетки, кадр з відео
Таблетки, кадр з відео

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Після смерті отця Павда Богаччі виявилося, що його печінка не витримала навантаження. Тому фахівець наголошує, що "поки живий, треба усувати причини, а не лікуватися; зцілятися, а не боротися із хворобами".

"Печень була схожа на фармсклад, суцільний білий порошок усередині. Близько кілограма таблеток, які не в змозі розчинити і вивести навіть молодий і здоровий", - згадує він. Павло Богаччі

Скріншот: instagram.com/mudroed
Скріншот: instagram.com/mudroed

Корисно і поживно, але не для всіх: кому варто викреслити з раціону курячі яйця.

Раніше ми повідомили, що так робили ще наші бабусі: як позбутися болю у горлі за допомогою народних засобів.