У патрульних поліцейських міста Києва сталася неприємна зустріч з вуличними гонщиками. Вони влаштували незаконні змагання на вулицях Голосіївського району столиці.

Про це повідомляє "Еспресо ТВ".

"Патрульні виявили проведення незаконних автомобільних гонок і намагалися переконати стрітрейсерів, щоб ті роз'їхалися.

Молоді люди стали огризатися, а один з них заліз у патрульне авто, за що його затримали. Після цього почалися заворушення, поліцейські були вимушені стріляти в небо", - уточнюється в описі до відео.

У одній зі спільнот в соцмережі в Facebook цей інцидент прокоментували так: "Дивовижна штука. Група людей організовано перекриває рух транспорту в особистих інтересах і ще обурюється тим, що приїжджає поліція. Якісь вони зовсім нелякані. А ви кажете "навести порядок з паркуванням".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Читайте також: В прифронтовому Краматорську серед кандидатів до патрульної поліції 30% дівчат

Нагадаємо, що в ніч на 20 жовтня у Львові невідомі відкрили стрілянину по патрульній машині, з вікна житлового будинку. Куля пробила лобове скло, але на щастя, ніхто не постраждав.